دکتر حسن صادقلو با بیان اینکه خدمات در حوزه آی سی تی در جامعه تحول زا خواهد بود گفت: هنگامی که عالمان حرفه دان در کنار عاملان حرفه پذیر قرار می گیرند سریع به هم وابسته شده و منشأ ایجاد تحول خواهند شد.
استاندار گلستان عصر روز سه شنبه در نشست با کاورزان مشاغل دانش بنیان درحوزه فناوری اطلاعات وارتباطات (ICT) استان با اشاره به بیانات رییس جمهور خاطرنشان کرد: راه شغل سازی سریع و کم هزینه، حوزه آی سی تی است در حالیکه امروزه ایجاد یک شغل صنعتی به 250 میلیون تومان پول نیاز دارد.
وی اظهار کرد: به نتیجه رسیدن این موضوع یک طرفه نیست بلکه همه جانبه است و باید همه باهم و با پشتیبانی همه جانبه این طرح را به نتیجه برسانیم.
دکتر صادقلو، همت، باور، یقین و کار را از جنبه مختلف حمایت همه جانبه دانست و افزود: ما به عنوان بخش دولتی با تمام زمینه های پشتیبانی آماده هستیم اما بخش عمده موفقیت به همت شما جوانان بستگی دارد تا طرح را به نتیجه مطلوب برسانید.
وی با بیان این سؤال که «چه شد ما به دنبال این مسئله رفتیم»، گفت: بنده به عنوان خدمتگزار بومی هرلحظه با این معضل مواجه بوده ام که جوانان ما تحصیل کرده اند اما بیکارند و این نگرانی همواره در خانواده ها وجود داشته و دارد.
استاندار گلستان ادامه داد: ما به عنوان مسئول ارشد استان باید کاری می کردیم اما دولت در حال حاضر شرایط استخدام نیروی انسانی جدید را ندارد و احداث یک کارخانه برای به نتیجه رسیدن و اشتغال زا شدن، در کوتاهترین زمان ممکن 10الی 15 سال زمان می برد.
صادقلو با اشاره به طرح مسئله استانداری مجازی در بدو ورود خود به استان، تصریح کرد: به پیشنهاد دوستان و مخصوصاً دکتر جلالی، موضوع استان مجازی و ایجاد اشتغال در حوزه آی تی در جلسات شورای راهبردی استان مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و مجموعه زیادی از مسئولین و دلسوزان استان با دغدغه فراوان وارد شدند.
وی افزود: از طرف دیگر متوجه شدیم که اغلب فارغ التحصیلان ما در حوزه های مختلف و به ویژه در رشته های مهندسی، حرفه ای بلد نیستند و به همین علت است که نمی توانند شغل ایجاد کنند.
استاندار گلستان مجدداً با تأکید بر این که بیکاری یک مهندس اصلاً قابل قبول و پسندیده برای من نیست؛ ادامه داد: به همین علت طرح حرفه و مهارت آموزی به فارغ التحصیلان دانشگاهی در حوزه آی سی تی مطرح شد.
صادقلو با بیان اینکه به دنبال حرفه دار کردن پنج هزار نفر از فارغ التحصیلان دانشگاهی در داخل استان هستیم، اظهار کرد: نباید ناامید شد بلکه باید با دید مثبت به موضوع نگاه کرد تا بتوان به موفقیت دست یافت.
وی در پایان اظهار امیدواری کرد: امیدواریم بتوانیم در سایه همت جمعی، خادم شما در راستای اشتغال آفرینی بوده و پاسخ مطالبه به حق جوانان استان را داده باشیم.
در این مراسم تفاهم نامه همکاری های مشترک ما بین سازمان فناوری اطلاعات ایران و استانداری گلستان در راستای اجرای طرح کارورزی مشاغل دانش بنیان حرفه ای محور در حوزه ICT به امضاء معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و استاندار گلستان رسید.
نشست کارورزان مشاغل دانش بنیان استان در حوزه آی سی تی عصر روز سه شنبه با حضور نصرالله جهانگرد، معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، معاونان رییس سازمان ارتباطات و فناوری اطلاعات، استاندار گلستان، علی اکبر جلالی، پدر علم آی تی ایران و حدود 200 نفر از کارورزان مشاغل دانش بنیان در سالن همایش های استانداری گلستان برگزار شد.
در طرح کارورزی مشاغل دانش بنیان در استان گلستان پنج هزار نفر از فارغ التحصیلان رشته های مختلف دانشگاهی ثبت نام کرده اند.