استانداری گلستان
صفحه نخست > اخبار / اخبار فرمانداری > نانوایان برای پخت نان سبوسدار از آرد بادرصد پایین سبوسگیری استفاده نمایند

نانوایان برای پخت نان سبوسدار از آرد بادرصد پایین سبوسگیری استفاده نمایند


تاریخ خبر : 29 خرداد 1397 | نويسنده : گرگان
نانوایان برای پخت نان سبوسدار از آرد بادرصد پایین سبوسگیری استفاده نمایند
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری شهرستان گرگان، معاون برنامه ریزی فرمانداری در جلسه کارگروه گندم،آرد و نان شهرستان گفت: با عنایت به افزایش تقاضا جهت خرید نان سبوسدار و لزوم توجه به درخواست مردم و ضرورت رعایت مسایل بهداشتی درجهت ارتقاء سلامت عمومی جامعه و درنظر گرفتن نامه وزارت بهداشت،جهت پخت نان سبوسدار می بایست از آرد بادرصد پایین سبوسگیری استفاده و از اختلاط سبوس با خمیر خودداری گردد.
مهندس دشتیان افزود: برنامه تقدیر از نانوایان برتر شهرستان برنامه ریزی گردیده و منبعد با اهداء تندیس و هدیه در مراسمی از آنان تقدیر خواهد شد .
دشتیان اظهار داشت: با توجه به آغاز سفرهای تابستانی و حضور مسافران در شهرستان ،افزایش بازرسی ها در جهت بهبود کیفیت نان در دستور کار کارگروه قرار دارد ،و در جهت جلوگیری از کم فروشی در نانوایی های لواش و سنگک پز استفاده از ترازو جهت فروش الزامی می باشد .
شایان ذکر است در این جلسه همچنین رییس اداره نظارت بر اماکن عمومی استان،معاون اجرایی تعزیرات حکومتی استان و معاون بازرسی و نظارت سازمان صنعت،معدن و تجارت استان نیز حضور داشتند.

نانوایان برای پخت نان سبوسدار از آرد بادرصد پایین سبوسگیری استفاده نمایند

 

نانوایان برای پخت نان سبوسدار از آرد بادرصد پایین سبوسگیری استفاده نمایند

 

بازگشت