عضویت    ورود
ورود به سایت

پایگاه اطلاع رسانی استانداری گلستان

» » » نانوایان برای پخت نان سبوسدار از آرد بادرصد پایین سبوسگیری استفاده نمایند

دشتیان در جلسه کارگروه گندم ،آرد و نان شهرستان:

نانوایان برای پخت نان سبوسدار از آرد بادرصد پایین سبوسگیری استفاده نمایند

نانوایان برای پخت نان سبوسدار از آرد بادرصد پایین سبوسگیری استفاده نمایند
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری شهرستان گرگان، معاون برنامه ریزی فرمانداری در جلسه کارگروه گندم،آرد و نان شهرستان گفت: با عنایت به افزایش تقاضا جهت خرید نان سبوسدار و لزوم توجه به درخواست مردم و ضرورت رعایت مسایل بهداشتی درجهت ارتقاء سلامت عمومی جامعه و درنظر گرفتن نامه وزارت بهداشت،جهت پخت نان سبوسدار می بایست از آرد بادرصد پایین سبوسگیری استفاده و از اختلاط سبوس با خمیر خودداری گردد.
مهندس دشتیان افزود: برنامه تقدیر از نانوایان برتر شهرستان برنامه ریزی گردیده و منبعد با اهداء تندیس و هدیه در مراسمی از آنان تقدیر خواهد شد .
دشتیان اظهار داشت: با توجه به آغاز سفرهای تابستانی و حضور مسافران در شهرستان ،افزایش بازرسی ها در جهت بهبود کیفیت نان در دستور کار کارگروه قرار دارد ،و در جهت جلوگیری از کم فروشی در نانوایی های لواش و سنگک پز استفاده از ترازو جهت فروش الزامی می باشد .
شایان ذکر است در این جلسه همچنین رییس اداره نظارت بر اماکن عمومی استان،معاون اجرایی تعزیرات حکومتی استان و معاون بازرسی و نظارت سازمان صنعت،معدن و تجارت استان نیز حضور داشتند.

نانوایان برای پخت نان سبوسدار از آرد بادرصد پایین سبوسگیری استفاده نمایند

 

نانوایان برای پخت نان سبوسدار از آرد بادرصد پایین سبوسگیری استفاده نمایند

 

ارسال کننده خبر : فرمانداری گرگان
تأیید کننده خبر : کارشناس2
بازدید کننده گرامی ، بنظر می رسد شما عضو سایت نیستید .
پیشنهاد می کنیم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید .
  • نویسنده : گرگان
  • بازدید : 337
  • کد خبر : 46673