به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری
شهرستان گرگان، معاون برنامه ریزی فرمانداری در جلسه کارگروه گندم،آرد و نان
شهرستان گفت: با عنایت به افزایش تقاضا جهت خرید نان سبوسدار و لزوم توجه به
درخواست مردم و ضرورت رعایت مسایل بهداشتی درجهت ارتقاء سلامت عمومی جامعه و درنظر
گرفتن نامه وزارت بهداشت،جهت پخت نان سبوسدار می بایست از آرد بادرصد پایین
سبوسگیری استفاده و از اختلاط سبوس با خمیر خودداری گردد.
مهندس دشتیان افزود: برنامه تقدیر از
نانوایان برتر شهرستان برنامه ریزی گردیده و منبعد با اهداء تندیس و هدیه در
مراسمی از آنان تقدیر خواهد شد .
دشتیان اظهار داشت: با توجه به آغاز سفرهای تابستانی و حضور مسافران در شهرستان ،افزایش بازرسی ها در جهت بهبود کیفیت نان در دستور کار کارگروه قرار دارد ،و در جهت جلوگیری از کم فروشی در نانوایی های لواش و سنگک پز استفاده از ترازو جهت فروش الزامی می باشد .
شایان ذکر است در این جلسه همچنین رییس اداره نظارت بر اماکن عمومی استان،معاون اجرایی تعزیرات حکومتی استان و معاون بازرسی و نظارت سازمان صنعت،معدن و تجارت استان نیز حضور داشتند.
دشتیان اظهار داشت: با توجه به آغاز سفرهای تابستانی و حضور مسافران در شهرستان ،افزایش بازرسی ها در جهت بهبود کیفیت نان در دستور کار کارگروه قرار دارد ،و در جهت جلوگیری از کم فروشی در نانوایی های لواش و سنگک پز استفاده از ترازو جهت فروش الزامی می باشد .
شایان ذکر است در این جلسه همچنین رییس اداره نظارت بر اماکن عمومی استان،معاون اجرایی تعزیرات حکومتی استان و معاون بازرسی و نظارت سازمان صنعت،معدن و تجارت استان نیز حضور داشتند.
ارسال کننده خبر : فرمانداری گرگان
تأیید کننده خبر : کارشناس2