آغاز مرحله جدید توزیع دفاتر تنظیم بازار در سطح استان گلستان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=527505کپی به کلیپ‌بورد

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گلستان گفت: با پیگیری های صورت گرفته دفاتر تنظیم بازار در سطح استان گلستان توزیع می شود.
به گزارش روابط عمومی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گلستان، حسین طلوعیان افزود: با پیگیری های صورت گرفته سهمیه 145 هزار جلدی دفاتر تنظیم بازار اختصاص داده شده به استان جذب شده و در هفته جاری در سطح استان گلستان توزیع می شود .
طلوعیان گفت : ستاد تنظیم بازار کشور در مرحله اول 100 هزار جلد به استان اختصاص داد که پیش از شروع سال تحصیلی جدید طی نمایشگاهی در شهرستان گرگان و در فروشگاههای منتخب سایر شهرستان های استان توزیع گردید .
وی افزود : در مرحله دوم نیز 145 هزار جلد از این دفاتر به استان اختصاص یافته که توزیع آن آغاز شده است .
به گفته طلوعیان قیمت فروش دفتر 40 برگ خطی و نقاشی برای مصرف کننده 1700 تومان، 60 برگ 2500 تومان ، 80 برگ 3400 تومان و 100 برگ 4200 تومان می باشد .
شایان ذکر است لیست فروشگاههای منتخب شهرستان گرگان بشرح ذیل می باشد:

 

نام عامل

آدرس

محمد جهانی

مطهری جنوبی سه راه گلها

سید ضیاءالدین حسینی

خ امام رضا مقابل کوچه 33

رمضانعلی قمری

خ امام کوچه قمری

رمضان نوشک

کوی اوزینه

سید علی غنی پور

خ اول لشگر

مسعود حیدری نژاد

چهار راه فلسفی

سید محمد ناظریان

خ شهید بهشتی

صفدر نهی

کاشانی 16

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.