اجراي بيش از 643 هزار نفر ساعت آموزش مهارتي درحوزه روستايي وعشايري در سال 1395

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=335661کپی به کلیپ‌بورد

 مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان گلستان از اجراي ششصد و 43 هزار و792 نفر ساعت آموزش مهارتی در سال 95 در حوزه روستايي وعشايري این استان خبر داد.

 به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی وحرفه ای استان گلستان، ابوالفضل تير انداز، مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای اين استان از اجراي ششصد و 43هزار و 792 نفر ساعت جهت 4هزار و 695 نفر آموزش های مهارتی در سال95 توسط مراکز آموزش فنی و حرفه ای سطح استان در بخش دولتی خبر داد.

 تيرانداز با تشريح محور هاي برنامه آموزش روستایی وعشایری درسال1395 گفت: با توسعه آموزش مشاغل خانگي، آموزش هاي بازار محور،آموزش ايجاد وتوسعه بنگاه هاي خرد وكوچك،توسعه همكاريهاي بين بخشي ،توانمندسازي وآموزش مهارتي روستائيان ،عشاير ومناطق محروم ومرزي ،پوشش چتر آموزش های فنی وحرفه ای را گسترش داده ایم

 وي بااشاره به برنامه هاي عملياتي درحوزه روستايي استان بيان داشت:ارتقاءسرانه آموزش روستائيان وعشاير به ميزان دوساعت وافزايش ضريب نفوذ آموزش هاي مهارتي به 18درصد از روستاهاي استان ونيز برگزاري دوره هاي كارآفريني ويژه اين حوزه در اولويت هاي برنامه كاري آموزش فني وحرفه اي  استان بوده که در سال 95محقق شد.

 در پايان با ارائه آمار عملكرد در بخش روستايي وعشايري تصريح نمود:در سال 95 با 14درصد رشد نسبت به تعهدات تعریف شده،  ششصدو43هزارو792نفر ساعت جهت 4هزار و695نفر در قالب 294دوره وحدود 107حرفه آموزش مهارتي اجراشده است كه 59درصد از گروه هدف خانم ها و41درصد آقايان بودند.

 

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.