احداث مقبره شهدای منا در گنبد کاووس

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=293082کپی به کلیپ‌بورد

احداث مقبره شهدای منا در گنبد کاووس

 مقبره شهدای منا در گنبد کاووس احداث می شود.

 به گزارش روابط عمومی شهرداری گنبد کاووس ، مهندس عبدالمجید قزلجه شهردار گنبد با بیان این مطلب گفت: طی جلسه ایی که روز یکشنبه مورخ12/2/95 در دفتر معاون فرماندار و با حضور معاون فرهنگی بیناد شهید استان و رییس بنیاد شهید گنبد برگزار گردید ، مقرر شد : عملیات احداث مقبره شهدای منا در آرامستان اهل سنت اجرا گردد .

وی افزود: با توجه به اهمیت موضوع، عملیات احداث این پروژه با حضور مهندس حمیدی فرماندار و تنی چند از مسئولین بسرعت آغاز شد .

برای اجرای این پروژه اعتباری بالغ بر 600 میلیون ریال در نظر گرفته شده است.

احداث مقبره شهدای منا در گنبد کاووس

 

احداث مقبره شهدای منا در گنبد کاووس

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.