نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

اختصاص 2 هکتار زمین جهت ساخت واحدهای مسکونی آسیب دیده از سیل در حریم رودخانه

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=523520کپی به کلیپ‌بورد
اختصاص 2 هکتار زمین جهت ساخت واحدهای مسکونی آسیب دیده از سیل در حریم رودخانه
فرماندار شهرستان گمیشان گفت: با پیگیری های انجام شده در بیست و چهارمین جلسه قرارگاه بازاسازی استان، 2 هکتار زمین جهت ساخت واحد مسکونی واقع در حریم رودخانه و میراث فرهنگی شهرستان گمیشان اختصاص داده شده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری؛ احمد دستمرد در ششمین جلسه شورای اداری شهرستان گمیشان با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای نوسازی منازل آسیب دیده در سیل خاطر نشان کرد: از ابتدای اجرای طرح نوسازی منازل آسیب دیده در سطح شهرستان، 700 واحد پی کنی شده است.
وی افزود: تسطیح زمین های زراعی خسارت دیده یا زهکش و کانال کشی شده به عنوان سیل بند از برنامه های دیگر در طول این مدت در سطح شهرستان بوده که در قالب آن 300 کیلومتر از مزارع، کانال ها و تصحیح اراضی صورت گرفته است.
رئیس ستاد بازسازی و نوسازی شهرستان گمیشان ادامه داد: در سیل اخیر به 28 هزار از اراضی سطح شهرستان گمیشان خسارت وارد شده است.
دستمرد افزود: تاکنون 140 میلیارد ریال برای زمین های خسارت دیده کشاورزی سطح شهرستان پرداخت شد.
فرماندار گمیشان ارائه تسهیلات به کشاورزان خسارت دیده از سیل را از برنامه های دیگر دولت برشمرد و یادآور شد: در طول این مدت و تاکنون 600 میلیارد ریال تسهیلات برای کشاورزان خسارت دیده شهرستان گمیشان پرداخت شده است.
وی همچنین با اشاره به آغاز کشت محصولات پاییزه در سطح شهرستان گمیشان نیز گفت: تاکنون 5هزار و 240 هکتار جو و 992 هکتار کلزا در سطح زمین های زراعی شهرستان کشت شده است.
مقام عالی دولت در شهرستان در ادامه با اشاره به پیگیری چهار بانده شدن مسیر گمیش تپه به بندرترکمن تصریح کرد: تردد وسایل نقلیه در این مسیر با حجم بسیار بالایی برخوردار بوده و برای اجرایی شده این طرح مهم، مطالعات صورت گرفته که پس از تصویب در کارگروه بودجه ای؛ اعتبارات لازم برای اجرایی شدن آن تخصیص خواهد شد.
دستمرد ایجاد کمربندی در شهرستان گمیشان را از برنامه های دیگر تجهیز، توسعه و ایمن سازی مسیرهای ارتباطی برشمرد و بیان داشت: با ایجاد جاده کمربندی در شهر گمیش تپه تردد مسیر مجتمع میگو با رویکرد پدافند غیر عامل قابل تسهیل می گردد.
گفتنی است در ششمین جلسه شورای اداری گمیشان، “محبوبی” مدیرکل راه و شهرسازی و مسئولین دستگاه ها و نهادهای شهرستان نیز حضور داشتند.
اختصاص 2 هکتار زمین جهت ساخت واحدهای مسکونی آسیب دیده از سیل در حریم رودخانه

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار