اخذ 4 فقره سند به مساحت ۱۹۳۷ هکتار برای رودخانه گرگانرود درمحدوده شهرستان گنبدکاووس

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=454785کپی به کلیپ‌بورد

اخذ 4 فقره سند به مساحت ۱۹۳۷ هکتار برای رودخانه گرگانرود درمحدوده شهرستان گنبدکاووس

 مدیر امور منابع آب شهرستان گنبد کاووس از اخذ 4 فقره سند مالکیت برای رودخانه گرگانرود درمحدوده شهرستان گنبد با پیگیری همکاران دفتر حقوقی شرکت و اداره منابع آب شهرستان گنبد خبر داد.

به گزارش  روابط عمومی شرکت آب منطقه ای گلستان اظهار کرد: پیرو تفاهم نامه صورت گرفته فیما بین شرکت آب منطقه ای با سازمان ثبت اسناد و املاک استان، با پیگیری دفتر حقوقی شرکت و اداره منابع آب گنبد کاووس، 4 فقره سند برای رودخانه گرگانرود درمحدوده شهرستان گنبد کاووس به نام دولت جمهوری اسلامی ایران به نمایندگی شرکت آب منطقه ای گلستان  و بهطول 61 کیلومتر و مساحت یک هزار و 937 هکتار اخذ شد.  
وی افزود: هدف از اجرای این طرح ،  پیشگیری از خطرات جانبی و مالی سیلاب و تصرفات، جلوگیری از رودخانه خواری، حفظ و حراست از اراضی حکومتی، تسریع در انجام عملیات رفع تصرف، کاهش هزینه‌های رفع تصرف و تسهیل عملیات حقوق و قضایی است.

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.