از گفتگوی سازنده با احزاب در مسیر همگرایی و توسعه استان حمایت می کنیم

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=302965کپی به کلیپ‌بورد

از گفتگوی سازنده با احزاب در مسیر همگرایی و توسعه استان حمایت می کنیم

اعضای شورای مرکزی جبهه اصلاحات استان گلستان در دیداری صمیمی با استاندار گلستان به گفتگو پرداختند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری گلستان، در این جلسه که با حضور اکثر دبیران رسمی احزاب اصلاح طلب گلستان برگزار شد، هریک از اعضا در فضایی صمیمی به بیان دیدگاهها و نقطه نظرات خود پرداختند.

احزاب ضمن بررسی راهکارهای فراروی توسعه استان، خواستار تعامل و همگرایی استاندار و مقامات اجرایی استان با احزاب در جهت توسعه و پیشرفت استان شدند.

استاندار گلستان نیز ضمن تقدیر از اعتماد و اتحاد احزاب به بیان ظرفیت ها، فرصت ها و موانع پیش روی توسعه استان پرداخت و بر ضرورت گفتگوی مستقیم و مستمر با احزاب در مسیر توسعه تأکید کرد.

وی احزاب را پشتوانه و ستون فقرات دولت نامید و از نقش ممتاز آنها در سطح ملی و استانی تقدیر کرد.

وی مطالبات قانونی را حق طبیعی احزاب دانست و بر پرهیز از نگرش مطلق گرایی، بخشی نگری و گروه گرایی در تحلیل عملکرد دولت و مدیران اجرایی دولت تأکید کرد.

 

از گفتگوی سازنده با احزاب در مسیر همگرایی و توسعه استان حمایت می کنیم

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.