استاندار گلستان: خبرنگاران در جبهه مدافع حق در حال مبارزه هستند

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=225908کپی به کلیپ‌بورد

استاندار گلستان: خبرنگاران در جبهه مدافع حق در حال مبارزه هستند

 استاندار گلستان گفت: خبرنگاران در جبهه مدافع حق در حال مبارزه هستند و خونهای زیادی نیز در این راه ریخته شده است.

دکتر حسن صادقلو در جمع مدیران استان ضمن تبریک روز خبرنگار به خبرنگارانی که در سطح کشور و استان مشغول فعالیت هستند افزود: این قشر فعال و تأثیرگذار در استان که در حوزه خبر و اطلاع رسانی زحمات زیادی می کشند همواره شایسته تقدیر و تجلیل هستند.

وی افزود: این روز به مناسبت سالگرد شهید صارمی به عنوان روز خبرنگار نامگذاری شده است و از خداوند متعال می خواهم که بر رفتگان از این مجموعه تعالی درجات عنایت فرموده و به کسانی که در این عرصه در شرایط مختلف از غزه تا جاهای دیگر مشغول اطلاع رسانی و انجام رسالت هستند، اجر وافر و سعی مشکور عطا کند.

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.