رئیس اداره شیلات شهرستان بندرگز گفت: کارگاه آموزشی طبخ آبزیان با حضور فعال و استقبال بانوان بندرگزی برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اداره کل شیلات استان، تقی ریاحی با اعلام این خبر بیان داشت: در این کارگاه آموزشی شرکت کنندگان با پخت صحیح انواع ماهی و میگو آشنا شدند و بیش از 10 نوع دستور پخت غذا توسط مربی بین المللی آشپزی استان به آنها آموزش داده شد.
وی با بیان اینکه هدف از برگزاری این دوره آموزشی ترویج مصرف ماهی به عنوان غذای سلامتی در بین خانواده ها بوده است، گفت: اهداف این دوره آموزشی آشنایی با نحوه طبخ صحیح آبزیان، تاثیر آن در رشد، نمو و سلامت اعضای خانواده و به خصوص کودکان و قرار دادن ماهی و میگو در سبد غذایی خانوار بوده است.
رئیس اداره شیلات شهرستان بندرگز با اشاره به دیگر برنامه های جشنواره طبخ آبزیان در این شهرستان بیان داشت: در حاشیه جشنواره طبخ آبزیان، مسابقه نقاشی با موضوع آبزیان نیز با شرکت کودکان برگزار و به برگزیدگان جوایزی نیز اهدا خواهد شد.
وی با بیان اینکه هدف از برگزاری این دوره آموزشی ترویج مصرف ماهی به عنوان غذای سلامتی در بین خانواده ها بوده است، گفت: اهداف این دوره آموزشی آشنایی با نحوه طبخ صحیح آبزیان، تاثیر آن در رشد، نمو و سلامت اعضای خانواده و به خصوص کودکان و قرار دادن ماهی و میگو در سبد غذایی خانوار بوده است.
رئیس اداره شیلات شهرستان بندرگز با اشاره به دیگر برنامه های جشنواره طبخ آبزیان در این شهرستان بیان داشت: در حاشیه جشنواره طبخ آبزیان، مسابقه نقاشی با موضوع آبزیان نیز با شرکت کودکان برگزار و به برگزیدگان جوایزی نیز اهدا خواهد شد.
گفتنی است کارگاه آموزشی و جشنواره طبخ آبزیان به مدت 2 روز در شهرستان بندرگز و با همکاری اداره کل شیلات گلستان، شبکه بهداشت، اداره بهزیستی، کمیته امداد امام خمینی (ره) و آموزش و پرورش بندرگز در سالن آمفی تئاتر اداره فرهنگ و ارشاد این شهرستان در حال برگزاری است.