اشاعه فرهنگ ناب ایثار و شهادت به بازوان توانمند و تفکری بصیر نیازمند است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=294218کپی به کلیپ‌بورد

 مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران در نشست صمیمی با دست اندرکاران برنامه تلویزیونی افلاکیان گفت: اشاعه فرهنگ ناب ایثار و شهادت به بازوان توان مند و تفکری بصیر نیازمند است.

به گزارش ایثار واحد گلستان، مراسم تقدیر از دست اندرکاران برنامه تلویزیونی افلاکیان دوشنبه بیستم اردیبهشت ماه 95 در دفتر کار مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان برگزار شد.

علی اصغر فاضلی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان ضمن آرزوی توفیق روز افزون برای اصحاب رسانه گفت: اشاعه فرهنگ ناب ایثار و شهادت به بازوان توان مند و تفکری بصیر نیازمند است که بتواند تصویر واضحی با زیبای های درونی و بیرونی این فرهنگ را به تماشا و آن را به صورت امواج در دل ها به نمایش بگذارد.

فاضلی خاطرنشان کرد: نقش رسانه های ملی بسیار حائز اهمیت است چرا که ما در عصر رسانه زندگی میکنیم و باید برای اشائه ترویج درست فرهنگ ایثار و شهادت با رویکرد اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی عمل کنیم .

درپایان از دست اندرکارن برنامه افلاکیان که در شبکه ی استانی فعالیت می کنند با اهداء لوح سپاس تقدیر شد.

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.