افتتاح تصفیه خانه آب شرب درمجتمع شهید رجایی شهرستان رامیان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=283226کپی به کلیپ‌بورد

افتتاح تصفیه خانه آب شرب درمجتمع شهید رجایی شهرستان رامیان

همزمان با افتتاح متمرکز پروژه های عمرانی ، تولیدی و اقتصادی شهرستان رامیان در ایام ا.. دهه فجر با حضور محمود ربیعی معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار، فرماندار، مدیران دستگاه های اجرایی استان و رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی گلستان پروژه تصفیه خانه آب شرب مجتمع شهید رجایی این شهرستان در راستای بهبود کیفیت آب شرب به بهره برداری رسید.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب روستایی استان گلستان ، مهندس شکیبافر رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل این شرکت با اعلام این خبر افزود : با افتتاح این پروژه 12 روستا و 4 نقطه جمعیتی این شهرستان با جمعیتی بالغ بر 2265 نفر از نعمت آب شرب سالم و بهداشتی بهره مند شدند.

شکیبافر تصریح کرد : اعتبار هزینه شده برای پروژه فوق 12500 میلیون ریال می باشد.

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.