مراسم افتتاح متمرکز پروژهای عمرانی و تولیدی شهرستان آزادشهر با حضور دکتر صادقلو حضور استاندار گلستان در سالن ورزشی انقلاب آزادشهر برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری آزادشهر، فاضل دهنوی در این مراسم ضمن تبریک ایام ا… دهه فجر انقلاب اسلامی و خیر مقدم گویی به تشریح پروژه های عمرانی و تولیدی و اقتصادی شهرستان پرداخت .
وی گفت: پروژه های عمرانی و اقتصادی قابل افتتاح و کلنگ زنی شهرستان آزادشهر مجموعا 76 پروژه با اعتباری حدود 32 میلیارد تومان می باشد که از این مجموع، 67 پروژه با اعتبار حدود 30 میلیارد تومان عمرانی و 9 پروژه با اعتباری بالغ بر 2 میلیارد تومان اقتصادی است که این پروژه های اقتصادی و تولیدی جمعا برای 36 نفر اشتغالزایی خواهند داشت.
وی با اشاره به جاده آزادشهر به شاهرود افزود: احداث این جاده به عنوان بزرگراه مصوب گردیده است.
در ادامه حسینیان امام جمعه شهرستان آزادشهر با اشاره به دستآورد های انقلاب اسلامی در داخل و خارج از کشور، خواستار ساماندهی سایت بازیافت زباله آزادشهر که باعث نگرانی مردم منطقه شده و همچنین ساماندهی رودخانه داخل شهر و طرح جامع شهر شد تا در این موارد چاره اندیشی گردد.
نماینده مردم منطقه در ادامه اظهار داشت: مهمترین وظیفه ما امروز کمک به دولت تدبیر و امید است .
وی با اشاره به معظل و مشکلات شهرستان، برند زعفران استان گلستان به نام آزادشهر و روستای وامنان را از استاندار گلستان خواستار گردید.
این مراسم با حضور دهنوی فرماندار ، صابری نماینده مردم منطقه در مجلس شورای اسلامی، حسینیان امام جمعه شهرستان، خوجملی امام جمعه اهل سنت نگین شهر، پاشا مدیر کل ورزش وجوانان استان، نوراللهی مدیر کل منابع انسانی استانداری و بخشداران مرکزی و چشمه ساران و دیگر مسئولین شهرستانی و اقشار مختلف مردم برگزار گردید.