افتتاح پروژه های بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان ترکمن

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=607223کپی به کلیپ‌بورد

افتتاح پروژه های بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان ترکمن

 همزمان با دومین روز از هفته گرامیداشت دولت؛ با حضور فرماندار شهرستان ترکمن، بخشدار سیجوال و جمعی از مسئولین شهرستان پروژه های بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان ترکمن امروز چهارشنبه 3 شهریور افتتاح و به بهره برداری رسید.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان ترکمن؛ سیدصادق شیرنگی فرماندار ضمن تبریک هفته دولت و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر؛ اظهار کرد: هفته دولت فرصت مغتنمی برای بازگو کردن خدمات دولت و نظام به مردم است و این خدمات بایستی در این ایام به اگاهی مردم برسد.

گفتنی است امروز طرح هادی روستای پیخی حاجی به طول 1900 متر اجرای کانیوو و مساحت 7000 مترمربع و 1100 متر اجرای خاک برداری، زیرسازی و آسفالت با اعتبار 1 میلیارد و 700 میلیون تومان اعتبار و در ادامه 2135 مین واحد مسکن روستایی در شهرستان به برکت این ایام افتتاح و به بهره برداری رسید.

افتتاح پروژه های بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان ترکمن

 

افتتاح پروژه های بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان ترکمن

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.