اهداء خون توسط کارکنان شرکت آب و فاضلاب روستایی استان در هفته بسیج

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=318716کپی به کلیپ‌بورد

اهداء خون توسط کارکنان شرکت آب و فاضلاب روستایی استان در هفته بسیج

مدیرعامل، معاونین، مدیران و کارکنان شرکت آب و فاضلاب روستایی استان گلستان در هفته بسیج در اقدامی خداپسندانه، خون خود را به بیماران نیازمند اهدا کردند.

 به گزارش روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب روستایی استان گلستان، نوروزی معاون منابع انسانی و پشتیانی شرکت گفتبا اعلام این خبر افزود : در این راستا 28 نفر از کارکنان داوطلب به اهدای خون شدند که از این تعداد 25 نفر موفق به اهدای خون شدند که اهدا کنندگان هدف از این اقدام خداپسندانه را کمک به نیازمندان اعلام کردند.

 وی اظهار داشت : با هماهنگی بعمل آمده یک گروه سیار خونگیری از اداره کل انتقال خون استان در محل ستاد شرکت مستقر شده و اقدام به خونگیری نمودند.

 لازم به توضیح است افراد اهداء کننده خون از مزایایی چون ، انجام آزمایشهای ایمنی از نظر بیماریهای ایدز ،هپاتیت BوC و…. بهره مند می شوند.

اهداء خون توسط کارکنان شرکت آب و فاضلاب روستایی استان در هفته بسیج

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.