نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

اولویت هزینه اعتبارات با پروژه های دهه فجر

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=521752کپی به کلیپ‌بورد
اولویت هزینه اعتبارات با پروژه های دهه فجر
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری گلستان گفت: اولویت هزینه اعتبارات در کمیته های شهرستان ها باید با پروژه هایی باشد که می تواند در دهه فجر به بهره برداری برسد.
“میرمحمد غراوی” در جلسه شورای اداری شهرستان گرگان اظهار کرد: جابه جایی اعتبارات تخصیص داده شده به شهرستان ها ممنوع است و متناسب با آن چیزی که به استان اختصاص می یابد اعتبارات به شهرستان ها تزریق می شود.
 معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری گلستان ادامه داد: تا پایان شهریور امسال سیستم موافقت نامه دستگاه های اجرایی بر اساس سال 97 بود و لذا در مدت 6 ماه نخست سال در خصوص اعتبارات سال 98 اقداماتی انجام نشده است.
 غراوی تاکید کرد: مبادله موافقت نامه ها در دست اقدام است و ۳۱ تیر سال آینده زمان برای جذب اعتبارات تملک و دارایی و سرمایه ای وجود دارد و دستگاه ها برای جذب این اعتبارات تلاش کنند.
وی خاطرنشان کرد: فرمانداران باید سهم شهرستان ها را از دستگاه های اجرایی و مدیران استانی مطالبه کنند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری گلستان یادآور شد: هزنیه اعتبارات در کمیته شهرستان ها باید با پروژه هایی باشد که می تواند در دهه فجر به بهره برداری برسد.
غراوی گفت: در سال 98 به صورت نقدی 18 میلیارد تومان از خزانه کشور دریافتی نداشتیم و در اعتبارات ماده ۱۰ و ۱۲ که مربوط به جبران خسارت سیل  است بیش از ۲۸ میلیارد به گرگان اختصاص یافته است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری گلستان متذکر شد: از محل اعتبارات سیل شهرداری گرگان ۷ میلیارد و ۶۵۰ میلیون تومان ۳ میلیارد، شهرداری جلین ۹۰۰ میلیون تومان، شهرداری سرخکلاته ۷۲۰ تومان و  شهرداری قرق ۹۰۰ میلیون تومان اختصاص یافته است.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار