الیاس هیوهچی در مراسم افتتاح اولین آموزشگاه فنی و حرفهای چند منظوره شهر آق قلا در هفته کارآفرینی و فنی وحرفه ای گفت: در بحث آموزش آشپزی، مهمترین نکته ای که باید در نظر گرفته شود سلامت مردم است و باید بانی آموزش غذاهای سالم باشید.
فرماندار شهرستان آق قلا با اشاره به اینکه ترویج غذاهای خوب، سالم و سنتی به سلامت جامعه کمک میکند، گفت: نباید فکر کنیم آنچه بر ما گذشته همهاش باطل است بلکه خیلی از نقاط قوت را باید در گذشته جستوجو کرد.
وی افزود: جامعه ما از فرهنگ غنی و با سابقه طولانی که ریشه در گذشته دارد برخوردار است اما این فرهنگ در حال حاضر مورد غفلت قرار گرفته، فستفودها جایگزین غذاهای سنتی شده است، صنایعدستی به حاشیه رفته که لازم است مهارتهای حرفهای اصالت فرهنگی و صنایعدستی را به جایگاه اصلی خود برگرداند.
وی تقویت تولیدات بومی را در سایه همسویی و همگامی با مهارتهای فنی و حرفهای برشمرد و بیان داشت: نباید نگاهها فقط به اخذ مدرک معطوف شود و جوانان به این فکر نباشند که با گرفتن مدارک علمی در ادارات و دستگاههای دولتی مشغول به کار شوند، نیروی جوان باید ذهن خود را به کارآفرینی و تولید ثروت از طریق دانش متمرکز کند.
وی با تأکید بر اینکه باید برند شهرستان آققلا در بخش صنایعدستی و غذاهای سنتی تعریف شود، تصریح کرد: باید صنایع خوب را به بازار عرضه و تقویت کرد، ترویج آموزشهای فنی و حرفهای باید بتواند تولیدات بومی را برند استان، منطقه و کشور کند.
بالاترین مقام اجرایی در شهرستان آق قلا بر لزوم توسعه عرصههای کار و کارآفرینی در جامعه تاکید کرد و بیان داشت: باید از ظرفیتی که به واسطه افتتاح این آموزشگاه فنی و حرفهای در شهرستان ایجاد شده در راستای توسعه شهرستان در ابعاد مختلف بهره گرفت.