ظهر امروز دوشنبه 18 آذرماه، اختتامیه اولین جشنواره عکس زعفران وامنان با حضور جمعی از مسئولین استانی و شهرستانی و هنرمندانی از 7 استان کشور در محل سالن اجتماعات غدیر فرمانداری شهرستان آزادشهر برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان آزادشهر؛ سید رسول حسینی فرماندار ضمن خوشامدگویی به مهمانان و هنرمندان گفت: با برنامه ریزی های انجام گرفته از چندماه قبل و با هماهنگی و همفکری مجموعه فرمانداری، حوزه هنری استان، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و انجمن هنرمندان و عکاسان، جشنواره عکس از همه مراحل کاشت و داشت و برداشت محصول ذی قیمت زعفران برگزار شد و هنرمندان عکاسان دو روز در روستای وامنان اقامت و ضمن بررسی و گفتگو با کشاورزان و زعفران کاران روستای وامنان بخش چشمه ساران از همه مراحل به ثمر رسیدن این محصول مهم و استراتژیک تصویربرداری کردند.
وی افزود: پس از هماهنگی با شرکت تعاونی زعفران کاران وامنان و انجمن عکاسان حوزه هنری استان امروز آیین رونمایی از 40 تصویر برتر در این جشنواره انجام و در راستای شناسایی هر چه بهتر این محصول اقدامی مهم و تاثیر گذار انجام شود.
در ادامه این مراسم 5 عکس برتر این مراسم معرفی و از عکاسان برتر با اهدای لوح تقدر و هریه توسط مسئولین حاضر در جلسه تشکر و قدردانی شد.
در خاتمه این مراسم با حضور فرماندار و رییس حوزه هنری استان از کتاب مجموعه عکس های این جشنواهر رونمایی شد.