اولین نشست استانی رؤسای مراکز بهداشت و مدیران آموزش و پرورش شهرستانهای استان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=227759کپی به کلیپ‌بورد

اولین نشست استانی رؤسای مراکز بهداشت و مدیران  آموزش و پرورش شهرستانهای استان

 به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان گلستان اولین نشست استانی روسای مراکز بهداشت و مدیران آموزش و پرورش شهرستانهای استان گلستان در سالن اجتماعات اداره کل آموزش و پرورش برگزار شد.

وطنی مدیرکل آموزش و پرورش استان گلستان گفت: یقینا بهداشت مدارس به دنبال اهدافی است که همه شما با آن آشنا هستید. تأمین سلامت دانش آموزان، اولیا و معلمین بعنوان سه عامل مهم در تعلیم و تربیت هستند و اگرما بخواهیم خدمتی کنیم و تربیتی انجام دهیم هرسه عامل را باید در نظر بگیریم زیرا ضعف یکی از آنها اثر بقیه را کاهش می دهد.

وی افزود:برای تحقق این هدف باید فعالیت هایی برای این سه گروه به صورت تفاهم نامه منعقد شود و برنامه بلندمدت تعریف گردد. اهمیت این مطلب در آن است که یک ششم جمعیت مارا دانش آموزان تشکیل می دهند. قشری که جمعیت کثیری را شامل می شوند و از طرفی آسیب پذیر نیز هستند چرا که یادگیری در این سنین آغاز می شود و شخصیت دانش آموز شکل می گیرد. باید برای سلامت این قشر تلاش کنیم.

بهشتی معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش استان گلستان افزود:هدف کلی بهداشت مدارس ، تشخیص، تأمین و ارتقای سلامت جسمی ، روانی ، اجتماعی ، معنوی دانش آموزان و کارکنان می باشد. برای تحقق این هدف راهبردهای اساسی وجود دارد که شامل مواردی مانند بهبود کیفی آموزش بهداشت به دانش آموزان، والدین و کارکنان مدرسه، توسعه و بهبود کمی و کیفی ارائه خدمات بهداشتی و درمانی گروههای هدف ، ساماندهی نظام اطلاعات بهداشت مدارس و تأمین دسترسی دانش آموزان و کارکنان مدارس به خدمات بهداشتی و…است.

در این راستا سازماندهی هماهنگی بین بخشی در زمینه برنامه های بهداشتی مدارس و جلب مشارکت سازمانهای دولتی و غیر دولتی و مردم در ارایه خدمات بهداشتی مدارس باید مورد توجه قرارگیرد.

هنرور معاون بهداشتی دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت استان گلستان گفت:امسال بحث سلامت پررنگ شده است و نظام از این بحث حمایت می کند. برنامه های تحول در وزارت بهداشت سبب شده است تا منابع و نیروهای انسانی و پزشکان و ماماهای بیشتری در روستاها سازماندهی شوند و منابع و تجهیزات بیشتری برای مراکز و خانه های بهداشت در نظر گرفته شده است.

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.