بازدید رئیس کل دادگستری استان ازمرکز شیرخوارگاه حضرت زهرا(س)شهرستان گرگان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=277897کپی به کلیپ‌بورد

بازدید رئیس کل دادگستری استان ازمرکز شیرخوارگاه حضرت زهرا(س)شهرستان گرگان

 هادی هاشمیان-رئیس کل دادگستری استان گلستان به اتفاق خانم رحمانی -مدیرکل بهزیستی استان ازبخشهای مختلف مرکز شیرخوارگاه حضرت زینب(س)شهرستان گرگان بازدید کردند و از نزدیک با فعالیت ها و روند ارائه خدمات این مرکز آشنا شدند.

مسئولین ضمن بررسی مسائل ومشکلات این مرکز ، از نزدیک در جریان وضعیت کودکانی که در این مرکز نگهداری می شوند، قرار گرفتند.

دراین مراسم مدیرکل بهزیستی استان ضمن ارائه گزارشی از پیرامون مسائل وفعالیتهای این مرکز در راستای نگهداری و تعلیم وتربیت کودکان گفت: مشکلات فرزندان بهزیستی با همکاری دستگاه قوه قضائیه امکان پذیرخواهد بود و این دستگاه با شناسایی مشکلات و مسائل این مرکز در حد توان قانونی می تواند معضلات موجود را کاهش داده و یا حتی رفع نماید.

خانم رحمانی بااشاره به اینکه هم اکنون11کودک دراین مرکز نگهداری ومراقبت می شوند خاطرنشان کرد:درسال گذشته 28کودک دراین مرکز نگهداری شدند و این درصورتی است که از ابتدای سال جدید تاکنون 35 کودک دراین مرکز پذیرش شدند.

بازدید رئیس کل دادگستری استان ازمرکز شیرخوارگاه حضرت زهرا(س)شهرستان گرگان

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.