بازدید مدیران استانی از دوره آموزش مهارتی مرکز مشاوره بانوان گرگان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=285451کپی به کلیپ‌بورد

بازدید مدیران استانی از دوره آموزش مهارتی مرکز مشاوره بانوان گرگان

 با هدف گسترش آموزش های مهارتی در بین بانوان، تیرانداز مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای، پهلوری مدیریت امورشعب صندوق کارآفرینی امید و سرکارخانم رحمانی مدیرکل بهزیستی گلستان، از دوره آموزش مهارتی مرکز مشاوره بانوان گرگان بازدید بعمل آوردند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی وحرفه ای گلستان، در این بازدید که با حضور مسئولین بهداشت گرگان صورت گرفت، ابتدا توسط مسئولین بهداشت، گزارشی از مراکز مشاوره بانوان ارائه شد و مقرر شد برای ارائه آموزش و بسترسازی اشتغال آنان جلسات دیگری با کارشناسان حوزه های ذیربط برگزار شود تا در حل این معضل تمهیداتی اندیشیده شود.

 ابوالفضل تیرانداز مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای گلستان در این بازدید ضمن اعلام آمادگی کامل برای بهبود یافتن وضعیت معیشت؛ اقتصاد و اشتغال این افراد، گفت: این اداره کل پتانسیل ارائه آموزش با تعداد حرفه های متعدد را دارد و هر حرفه و رشته آموزشی نیازسنجی شده که با استقبال خوبی مواجه بود، می توان با در اختیار گذاشتن مربیان توانمند و در صورت امکان تجهیزات مربوط به آن رشته، کمک داشته باشیم.

 همچنین در این جلسه مقرر شد، بانوان مهارت آموخته پس از گذراندن دوره آموزشی خود، شرایطی فراهم شود که از تسهیلات قرض الحسنه صندوق کارآفرینی امید نیز بهره مند بشوند.

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.