بازدید معاون وزیر نیرو از لایروبی های شهرستان آق قلا/ اجرای 228 کیلومتر لایروبی رودخانه ها در گلستان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=496622کپی به کلیپ‌بورد

بازدید معاون وزیر نیرو از لایروبی های شهرستان آق قلا/ اجرای 228 کیلومتر لایروبی رودخانه ها در گلستان

 معاون وزیر نیرو با حضور در استان گلستان در اولین برنامه خود از لایروبی های پس از سیلاب شهرستان آق قلا بازدید نمود.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای گلستان، مهندس تقی زاده خامسی معاون وزیر نیرو در آب و آبفا صبح امروز پس از ورود به استان گلستان، به همراه معاون عمرانی استاندار، مدیر عامل شرکت آب منطقه ای گلستان و مدیران صنعت آب استان از بازه های مختلف لایروبی های شهرستان آق قلا بازدید نمودند.
مدیر عامل شرکت آب منطقه ای گلستان در این بازدید اظهار کرد: عملیات لایروبی ردوخانه ها با طی 9 ماه اخیر، با حجم 6 میلیون متر مکعب با طول 228 کیلومتر و در 70 بازه مختلف اجرایی گردید. 
مهندس حسینی بیان کرد: این حجم عملیات با 66 قرارداد و به مبلغ 40 میلیارد تومان پس از سیلاب سال گذشته از ابتدای زمستان سال 98 آغاز و در انتهای شهریور سال 99 به پایان رسید.

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.