بازدید میدانی فرماندار گرگان از روستای دودانگه

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=413591کپی به کلیپ‌بورد

بازدید میدانی فرماندار گرگان از روستای دودانگه

اسماعیل نادری فرماندار گرگان به همراه حامد آشوری بخشدار مرکزی از روستای دودانگه بازدید و با دهیار و شورای اسلامی این روستا دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری شهرستان گرگان،چهارشنبه 27 دی، طی این بازدید فرماندار گرگان از نزدیک در روند جریان مشکلات روستا قرار گرفت و اظهار کرد: پیگیری ها تا حصول نتیجه از سوی فرمانداری و بخشداری ادامه خواهد داشت. 
در ادامه از مجموعه فیلم سینمایی آخرین روز پائیز که در روستای دودانگه در حال ضبط بود توسط فرماندار و بخشدار بازدید به عمل آمد و از نزدیک با کارگردان فیلم آقای سعیدی و عوامل برنامه به گفتگو پرداخته و به آنها خداقوت عرض کردند.
گفتنی است، اکران این فیلم سینمایی سال آینده در جشنواره فیلم فجر پخش خواهد شد.
شایان به ذکر است اقدام برای حل مشکل روشنایی روستا و جاده اصلی، پیگیری برای تامین اعتبار طرح هادی روستا و تلاش برای رفع مشکل آب شرب روستا از دیگر محور های این بازدید بود.

بازدید میدانی فرماندار گرگان از روستای دودانگه

 

بازدید میدانی فرماندار گرگان از روستای دودانگه

 

بازدید میدانی فرماندار گرگان از روستای دودانگه

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.