بازدیددر خصوص طرح نظارتی سیم و کابل غیر استاندارد، از الکتریکی های شهرستان کلاله

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=344006کپی به کلیپ‌بورد

بازدیددر خصوص طرح نظارتی سیم و کابل غیر استاندارد، از الکتریکی های شهرستان کلاله

بازرسان اداره صنعت،؛معدن وتجارت شهرستان کلاله در خصوص طرح نظارتی سیم و کابل غیر استاندارد ، از الکتریکی های سطح این شهرستان بازدید نمودند.

به گزارش روابط عمومی سازمان صنعت،معدن وتجارت استان گلستان  ،محمدمهدی مهاجر رئیس اداره صنعت،معدن وتجارت شهرستان کلاله گفت:بازرسان اداره صنعت،معدن وتجارت بهمراه بازرسی اصناف شهرستان کلاله در خصوص طرح نظارتی سیم وکابل غیر استاندارد از الکتریکی های سطح این شهرستان بازدید نمودند.

مهاجر گفت:در شرایط امروز بازار تقلب به چشم می خورد و بازدیدها باید به صورت مستمر ادامه داشته باشد و خریداران بدلیل پایین تر بودن قیمت محصولات غیر استاندارد و تقلبی به ان روی می آورند و باعث خطرات جانی و مالی برای مصرف کنندگان پیش می آید.

ایشان گفت:در این بازدیدها مواردی از قبیل مهر و کد 10 رقمی استاندارد درج شده بر روی کابل و سیم های موجود در بازار مورد بررسی قرار گرفت و به متصدیان فروش توضیحاتی از سوی بازرسان ارائه گردید.

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.