جلسه شورای آرد و نان شهرستان علی آباد کتول به ریاست فرماندار و با حضور دستگاههای عضو و با هدف بررسی کیفیت پخت نان و سهمیه آرد خبازان در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری علی آباد کتول: در این جلسه، گزارشی از وضعیت تولید آرد و سهمیه های خبازان، پخت و کیفیت نان، نظارتها و همچنین رعایت پروتکلهای بهداشتی در نانواییها، توسط دبیر شورای آرد و نان، نمایندگان خبازان و اداره غله و بهداشت ارائه گردید.
در ادامه فرماندار، خواستار تشدید نظارتها در راستای بالابردن کیفیت پخت نان در خبازیها، استفاده بهینه از سهمیه های آرد شهرستان و رعایت فاصله گذاری اجتماعی در صفوف نانواییها شد و خاطرنشان کرد: نان جزء لاینفک سفره خانواده است و یکی از درخواستهای بحق مردم و از دغدغه های اصلی مدیران، بالا بردن کیفیت پخت نان است و بایستی همه عزیزان از اتحادیه خبازان گرفته تا تعزیرات حکومتی و بازرسین بهداشت و فرمانداری، تمام تلاش خود را در این راستا بکار گیرند.