نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

باید قرارگاه ویژه اقتصادی استان بنیان گذاری شود

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=292150کپی به کلیپ‌بورد

باید قرارگاه ویژه اقتصادی استان بنیان گذاری شود

 استاندار گلستان با اشاره به نامگذاری سالجاری از سوی مقام معظم رهبری با عنوان اقتصادمقاومتی اقدام و عمل، اظهار کرد: یکی از کلید واژه های اقتصاد مقاومتی برون گرایی است که در صادرات نمود پیدا می کند و از این جهت باید قرارگاه ویژه صادراتی استان بنیان گذاری شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری گلستان، دکتر حسن صادقلو در اولین جلسه کارگروه صادرات غیر نفتی استان در سال 95 ، ضمن تاکید بر ایجاد شورای گفتگو صادرات در کنار قرارگاه ویژه اقتصادی، تصریح کرد: باید شورای گفتگوی صادراتی با حضور بخش خصوصی و صادرکنندگان تشکیل شود و زمینه اقدام و عمل مصوبات آن در قرار گاه صادراتی اجرایی شود.

وی توجه به آسیب های صادرات را مهم ارزیابی کرد و افزود: باید آسیب های صادراتی در برش استانی احصاء شود و با استفاده از یک جامعه آماری دقیق مسائل صادراتی پیگیری شود.

وی گفت: باید مشوّق های صادراتی با توجه به نوع کالا و بازارهای هدف برای صادرکنندگان آماده شود و در عین حال زیرساخت های لازم جهت صادرات را آماده کنیم چرا که بدون آماده سازی زیر ساخت ها نمی توان چشم انتظار صادراتی موفق بود.

استاندار گلستان با بیان اینکه باید نسبت های مدیریتی در امر صادرات مشخص شود، یادآور شد: باید رویکرد سیاست های صادراتی استان در سال 95 تدوین شود و بدانیم که قرار است در انتهای سال به چه نقطه ای در صادرات کالا برسیم.

دکتر صادقلو با تاکید بر توانمندسازی روحی عمومی در امر صادرات، خاطر نشان کرد: باید تولیدات ما به گونه ای باشد که بازار بین المللی نسبت به آن نیازمند گردد و در این راستا توجه به عدم خام فروشی، فرآوری دقیق و بسته بندی مناسب می تواند ما را در صادرات توانمند سازد.

وی با تاکید بر شناسایی جامعه هدف صادراتی ، یادآور شد: باید برروی بازار هدف و در عین حال کالای صادراتی تمرکز داشته باشیم و این نگاه که هر چه داریم به هر جا قابل صادرات است ، درست نیست.

وی توجه به برند سازی را در امر صادرات مهم دانست و گفت: برند سازی، توجه به ارتباط کالاهای صادراتی با مسائل دانش بنیان از جمله موضوعاتی است که می تواند بازارهای هدف تثبیت شده ای را برای صادرکنندگان ایجاد نماید.

استاندار گلستان با تاکید بر اینکه باید در امر صادرات از انفعال دوری شود، گفت: عواملی نظیر تغییر الگوی کشت که تاثیر بسزایی در تولید دارد ، می تواند در رونق صادرات موثر باشد.

همچنین در اولین جلسه کارگروه صادرات غیر نفتی استان در سال 95، مدیر کل صنعت معدن تجارت استان گزارشی از برنامه های این سازمان در سال 95 و میزان صادرات استان در سال 94 و مقایسه آن با سال 93 از گمرکات استان و سایر مرزهای کشور ارائه کرد.

همچنین در این جلسه سایر مدیران دستگاه های اجرایی به ارائه نقطه نظرات خود پیرامون توسعه صادرات غیر نفتی پرداختند و بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

باید قرارگاه ویژه اقتصادی استان بنیان گذاری شود

 

باید قرارگاه ویژه اقتصادی استان بنیان گذاری شود

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار