بررسی روند اجرای دستورات استاندار درباره سد نرماب

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=615132کپی به کلیپ‌بورد
به گزارش روابط عمومی استانداری گلستان؛ در جلسه‌ای با حضور مشاور عالی استاندار گلستان، مدیران کل و مسئولان مرتبط، روند اجرای مصوبات سفر اخیر استاندار به مینودشت با محوریت آبگیری سد نرماب، بررسی شد.

در این جلسه مطرح شد، حسب مصوبه سفر؛ پیمانکار زمین مخزن آب آشامیدنی روستاهای پایاب سد را در اختیار شرکت آب‌منطقه‌ای قرار داده است.
اسناد واگذاری قرارداد دیوار حائل سایت جدید روستای جنگلده بالا به صورت ترک تشریفات آماده و مجوز جابجایی تیر برق در مسیر و ترانس برق از موقعیت پورنام به ساختمان بهره برداری سد، صادر شده است.
قجر مشاور عالی استانداری گلستان گفت : از کل یکهزار هکتار اراضی که می‌باید استملاک شود، تا اکنون ۶۰۰ هکتار استملاک شده است.
در این جلسه همچنین مقرر شد؛ برای صدور مجوز کنتور برق برای کمپ مسکونی اقدام، نواقص ۱۴۸ واحد مسکونی جایگزین که بنیاد مسکن ساخته برطرف‌ و جلسه‌ مشترک استاندار گلستان و بنیادعلوی جهت رفع مشکل صدور اسناد اراضی هماهنگ شود.
در پایان قجر مشاور عالی استاندار بر تسریع روند اجرایی و همکاری دستگاه‌های اجرایی تأکید کرد.

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.