فاز دیگری از دوره های آموزش توانمند سازی نیروی شاغل و فعال بخش گردشگری در استان گلستان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی و امور فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری؛ معاون گردشگری این اداره کل از برگزاری دوره آموزشی ویژه پرسنل داخلی هتل های سه، چهار و پنج ستاره و دوره آموزشی مدیریت هتلداری ویژه مدیران داخلی این هتل ها درگلستان خبر داد.
رحمان فرمانی با اشاره به اینکه این دوره ها درراستای دوره های آموزشی توانمندسازی نیروی شاغل وفعال گردشگری برگزار شده، تعداد افراد شرکت کننده در دوره آموزشی پرسنل داخلی را 47 نفر و تعداد شرکت کنندگان در دوره های مدیریت هتلداری ویژه مدیران داخلی هتلها را 22 نفر عنوان کرد .
وی اهداف کلی این دوره ها را برشمرد و آشنایی با صنعت گردشگری و درک عمیق تر درباره اثرات توسعه پایدار گردشگریرا از جمله اهداف دانست و گفت: قوانین و مقررات هتل ها با تاکید بر مدیریت و ارزیابی کیفیت خدمات،آشنایی با نحوه تکریم ارباب رجوع و فن بیان و مهارتهای ارتباطی با مشتریان هتل، آشنایی با کمک های اولیه، حفاظت و امنیت و آشنایی با روابط عمومی در صنعت گردشگری از اهداف برگزاری دوره آموزشی ویژه پرسنل داخلی هتلهای 3 و 4 و5 ستاره می باشد.
وی ادامه داد: آشنایی با اصول آداب و معاشرت در هتل، آشنایی با نحوه تکریم ارباب رجوع و آشنایی با مبانی گزارش نویسی، آشنایی با قوانین و مقررات هتلداری، آشنایی با نحوه صحیح فن بیان ومهارت های ارتباطی در هتل ها وآشنایی مفهوم بازاریابی در در صنعت گردشگری و آشنایی با بهداشت فردی و محیطی از اهداف برگزاری دوره آموزشی مدیریت هتلداری ویژه مدیران داخلی هتلهای 3 و4 و5 ستاره است .
فرمانی خاطر نشان کرد: این دوره ها به همت موسسه آموزش و تحقیقات جهانگردی آوای طبیعت گلستان در گرگان برگزار شد.
وی اظهار امیدواری کرد: با برگزاری این دوره ها گام های ارزنده ای جهت توسعه ورونق صنعت گردشگری استان برداشته شود.