برگزاری همایش خبازان شهرستان کلاله

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=435141کپی به کلیپ‌بورد

برگزاری همایش خبازان شهرستان کلاله

همایش خبازان شهرستان کلاله با هدف تبیین برنامه‌های تسهیل تهیه نان بعنوان مهمترین کالا در سبد غذایی با حضور فرماندار کلاله، مدیرکل تعزیرات حکومتی و اعضای کارگروه ارد و نان کلاله برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری;فرهاد شیبک فرماندار کلاله در این همایش ضمن تشریح هدف اجرای طرح هوشمند سازی یارانه آرد و نان در دولت سیزدهم، به شرح وظایف متصدیان خبازی ها در ارتقای رضایت مندی مردم در تهیه نان پرداخت.

حسام مدیرکل تعزیرات حکومتی استان هم در حاشیه همایش خبازان شهرستان کلاله گفت: این پرونده ها در مجموع به صدور رای جریمه به مبلغ بیش از یک میلیارد و هشتصد میلیون تومان شده است.

حسام افزود: در همین رابطه ده واحد نانوایی متخلف (هفت واحد نوع ۱ و سه واحد نوع ۲ ) نیز با حکم قانونی تعطیل شدند.

مدیر کل تعزیرات حکومتی استان  تصریح کرد: هم اکنون پرونده ده واحد نانوایی متخلف برای ابطال پروانه در تعزیرات حکومتی در حال رسیدگی است.

برگزاری همایش خبازان شهرستان کلاله

برگزاری همایش خبازان شهرستان کلاله

برگزاری همایش خبازان شهرستان کلاله

برگزاری همایش خبازان شهرستان کلاله

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.