برگزاری کارگاه آموزشی کشت نشایی محصولات زراعی

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=302936کپی به کلیپ‌بورد

برگزاری کارگاه آموزشی کشت نشایی محصولات زراعی

 کارگاه آموزشی کشت نشایی محصولات زراعی با حضور دکتر مختار پور، محقق مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی و بیش از 50 نفر از کارشناسان معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان برگزار شد.

مدیر زراعت سازمان در این کارگاه آموزشی گفت: به منظور شرایط کم آبی ، خشکی و کاهش خسارت های احتمالی با رویکرد صرفه جویی در مصرف آب و افزایش کارایی و عملکرد در واحد سطح و همچنین کاهش هزینه های مبارزه با آفات باید به سمت کشت نشایی محصولات زراعی در استان برویم.

مهندس محمدرضا عباسی افزود: در روش کشت نشایی، محصولات زراعی به تعداد سینی های مورد نیازبه تعداد 160 عدد در یک هکتار و در هر سینی به مقدار 5/3 کیلو گرم خاک، تعداد 2 عدد بذر در هر سلول نشایی و عمق کشت بین نیم تا یک سانتی متر خواهد بود و پس از مراحل داشت به مدت 17 روز انتقال نشاء به مزرعه را فراهم نمایید.

وی یادآور شد: از اهم فواید کشت نشایی می توان به صرفه جویی مصرف آب حداقل دو نوبت، پیش رسی محصول و کاهش طول دوره رویش در مزرعه حداقل به مدت یکماه، تراکم یکنواخت و مناسب مزرعه و فرار از خسارت آفات و افزایش تولید (عملکرد) در واحد سطح را نام برد.

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.