بستن زنجير چرخ در محورهاي كوهستاني گلستان الزامي است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=280139کپی به کلیپ‌بورد

بستن زنجير چرخ در محورهاي كوهستاني گلستان الزامي است

اداره روابط عمومي اداره كل راه و شهرسازي گلستان با توجه به ريزش برف در محورهاي كوهستاني استان، به همراه داشتن و بستن زنجير چرخ را براي رانندگاني كه قصد عبور از اين محورها دارند، الزامي دانست.

به گزارش روز دوشنبه اين اداره، طبق پيش بيني هاي هواشناسي، احتمال ريزش برف در ارتفاعات استان تا سه روز آينده تداوم خواهد داشت.

هم اكنون نيز به دليل ريزش پراكنده باران در سطح استان و لغزندگي جاده ها، آمد و شد رانندگان با احتياط صورت مي گيرد.

اين اداره همچنين از هم استاني ها خواست كه حتي الامكان از سفرهاي غير ضروري و بويژه در شب از محورهاي كوهستاني استان خودداري كنند و در صورت ضرورت، حتما از وضعيت راه ها و شرايط جوي اين مناطق مطلع شوند.

مركز مديريت راه هاي استان با شماره تماس 5-01732223131 و تلفن گوياي 141 و سامانه پيامكي 1000141 در طول شبانه روز و به صورت لحظه اي، وضعيت راه ها و شرايط جوي حاكم بر آنها را به رانندگان اطلاع مي دهد.

به همراه داشتن تجهيزات زمستاني و وسايل گرمايشي، رعايت قوانين راهنمايي و رانندگي از جمله فاصله طولي، سرعت مطمئنه و نهايت همكاري با پليس راه و مامورين راهداري از ديگر تاكيدات راه و شهرسازي گلستان براي تردد رانندگان از محورهاي ارتباطي استان بويژه مناطق كوهستاني مي باشد.

در طول پنج هزار كيلومتر از بزرگراه ها و راه هاي اصلی، فرعی و روستایی استان گلستان 54 گردنه به طول 603 كيلومتر و حدود یکهزار و 900 کیلومتر محور كوهستانی و برفگیر وجود دارد.

 

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.