نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

بهره مندی از توانمندی های شبکه های اجتماعی در اطلاع رسانی دستگاه های اجرایی

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=273984کپی به کلیپ‌بورد

بهره مندی از توانمندی های شبکه های اجتماعی در اطلاع رسانی دستگاه های اجرایی

رییس مرکز روابط عمومی واطلاع رسانی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور درگرگان گفت : از قابلیت ها و توانمندی های شبکه های اجتماعی در اطلاع رسانی دستگاه های اجرایی می توان بهره برد.

به گزارش روابط عمومی وامورفرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گلستان، دکتر ضیایی پرور رییس مرکز روابط عمومی واطلاع رسانی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور درکارگاه آموزشی “نقش و کارکرد شبکه های اجتماعی و اطلاع رسانی مجازی” درگرگان گفت: روابط عمومی های دستگاه های اجرایی می توانند با برنامه ریزی و بهره مندی مطلوب از ظرفیت ها وتوانمندی های شبکه های اجتماعی در راستای اطلاع رسانی دستگاه ها گام های موثری بردارند.

 وی در ادامه ویکی ها و شبکه های اجتماعی همچون اینستاگرام و آپارات و … را برشمرد و افزود: با تعاریف هرکدام از شبکه های اجتماعی می توان ورود پیدا کرده و از قابلیت های این شبکه ها و ارتباط با مردم وبهره مندی از این قابلیت با تغییر مسیر حرکت محتوا به نفع خود در جهت ارتقا اطلاع رسانی وعملکردی اقدام نمود.

 ضیایی پرور، بهره مندی از این ظرفیت را برای اطلاع رسانی مناسب مفید دانست وادامه داد: بعد از دوره زیرساخت ها ودوره شبکه های اجتماعی ، دوره تحلیل محتواست و روابط عمومی های وقتی می توانند مطرح شوند که دوره تحلیل محتوا را به خوبی پشت سرگذارند.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار