بهسازي محور علي آباد – سه راهي ايمر و كمربندي آق قلا در گلستان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=226319کپی به کلیپ‌بورد

بهسازي محور علي آباد – سه راهي ايمر و كمربندي آق قلا در گلستان

مدير راهداري راه و شهرسازي گلستان گفت: بهسازي و روكش حفاظتي (چيپ سيل) محور علي آباد – سه راهي ايمر در شهرستان علي آباد كتول به طول حدود 8 كيلومتر اجرا شد.

به گزارش روابط عمومي اداره كل راه وشهرسازي استان گلستان، مهندس “عادل مصدقي” در گفت و گويي خبري افزود: اعتبار صرف شده براي اجراي اين عمليات سه ميليارد و 200 ميليون ريال بوده است.

به گفته وي، از ديگر عمليات بهسازي بر روي اين محور، آسفالت رگلاژي (مسطح و يكنواخت) خواهد بود.

مصدقي در ادامه از روكش آسفالت كمربندي آق قلا نيز بصورت رگلاژي و لكه گيري خبر داد و ميزان اعتبار صرف شده براي آن را، دو ميليارد و 500 ميليون ريال اعلام كرد.

وي افزود: تاكنون چهار كيلومتر از محور اجرا شده و بناست روكش حفاظتي آسفالت (چيپ سيل) نيز بر روي آن اجرا شود.

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.