بیش از 60 دستگاه احراز هویت انتخابات به گلستان رسید

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=417239کپی به کلیپ‌بورد

بیش از 60 دستگاه احراز هویت انتخابات به گلستان رسید

 رئیس ستاد انتخابات استان از آغاز تست آنلاین شعب اخذ رای با ورود ۶۷ دستگاه احراز هویت آموزشی به گلستان خبرداد.

به گزارش کمیته اطلاع‌رسانی ستاد انتخابات گلستان؛ سیدعلی مهاجر رئیس ستاد انتخابات استان گلستان گفت: درجهت بررسی و تأمین پایداری احراز هویت رای دهندگان در شعب استان از امروز با تحویل ۶۷ دستگاه به تمام حوزه های انتخابیه اصلی و فرعی کار تست آن آغاز شده است.

وی افزود: این دستگاه ها تا یک هفته قبل از شروع زمان انتخابات در استان بوده و در جهت آموزش کاربران شعب اخذ رای نیز استفاده خواهد شد.

مهاجر بیان داشت: هیأت های اجرایی استان درحال حاضر مشغول به نهایی کردن تعداد شعب و کاربران آن برای برگزاری دوازدهمین دروه انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری در ۱۱ اسفند ماه بوده که تا پایان این ماه فرصت دارند.

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.