مدیر کل مدیریت بحران استان گلستان گفت: بیمه همگانی حوادث به عنوان یکی از مهمترین سیاستهای این اداره کل بوده و در اولویت برنامههای کاری این مجموعه قرار گرفته است.
صادق علی مقدم در گفتوگو با پایگاه اطلاعرسانی مدیریت بحران استان گلستان افزود: تردیدی نیست که با تجارب موجود، بیمه بهترین گزینه برای جبران خسارات حوادث در یک بازه زمانی کوتاهمدت، آن هم به شکل موثر و کارآمد و موجب کاهش درد و آلام جامعه آسیبدیده بازمانده از حوادث و بازگشت آنان به شرایط عادی است.
وی خاطرنشان کرد: بخشی از توجه به موضوع بیمه بر عهده جامعه قرار گرفته و بخش مهمی نیز بر عهده شرکتهای بیمهای است که امکان پاسخگویی و عمل به تعهدات خود در کوتاهترین زمان ممکن را داشته باشند .
مقدم با اشاره به سیاست توجه به بیمه همگانی در مدیریت بحران گلستان اذعان کرد: در سال 1389، یک بیمه بینام برای 300 هزار واحد مسکونی سطح استان تعبیه شده بود و سپس در سالهای بعد روند بیمه برای واحدهای مسکونی شهری با تعامل شهرداران تابعه استان تا سال 1393 تداوم یافت.
وی یادآور شد: در سال 1393 نیز با پیگیری این اداره کل و همکاری اداره کل دفتر روستایی منازل مسكوني یک هزار و هشت نقطه جمعيتي روستايي شامل 230 هزار خانوار مشتمل بر 870 هزار نفر جمعيت بیمه شدند.
دبیر شورای هماهنگی مدیرت بحران استان گلستان متذکر شد: همچنین از شهریور ماه سال گذشته، بیمه همگانی مسکونی 15 شهر با نام و حذف ماده 10 قانون بيمه دراستان اجرایی شد.
مقدم با اشاره به رویکرد مدیریت بحران گلستان برای گسترش بیمه همگانی واحدهای مسکونی استان تصریح کرد: حمایت از بیمهشدگان حوادث با ایجاد سازوکارمناسب برای جبران خسارت وارده ناشی از حوادث طبیعی توسط بیمهها در کوتاهترین زمان ممکن و سقفهای متعدد بیمهای است.
وی خاطرنشان کرد: این مجموعه حمایت از بیمهشدگان را برای عملی کردن تعهدات شرکتهای بیمهای به عنوان اولویت برنامهای خود قرار داده و به دنبال تنظیم شرح خدمات مناسب برای جبران خسارت با حذف ماده 10 قانون بیمه است.