تاکید کارشناسان بر استفاده از بذرهای گندم بوجاری و ضدعفونی شده

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=266078کپی به کلیپ‌بورد

تاکید کارشناسان بر استفاده از بذرهای گندم بوجاری و ضدعفونی شده

 مدیرجهاد کشاورزی شهرستان مینودشت گفت: بوجاری و ضد عفونی کردن بذر گندم و جو باعث افزایش محصول وکاهش هزینه تولید کشاورزان می شود و برخی از عوامل بیماری زا که باعث کاهش کمی وکیفی محصول می شود فقط با ضد عفونی کردن بذر کنترل می شود.

مهندس محمود پسرکلو افزود: استفاده از بذر سالم ، عاری از بیماری تضمین کننده محصول سالم و باکیفیت می باشد و از کشاورزان درخواست کرد که حتماً از بذرگواهی شده استفاده کرده ودر صورت استفاده از بذرخود مصرفی حتماً نسبت به بوجاری و ضد عفونی صحیح اقدام کنند.

وی در پایان اضافه کرد: کارشناسان مراکز خدمات، کلینیکها و مدیریت جهاد کشاورزی آماده پاسخگویی به سوالات کشاورزان عزیز هستند.

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.