تخصیص 20 میلیارد ریال اعتبار جهت تعویض 619 تیر فرسوده در شهرستان آق قلا

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=521468کپی به کلیپ‌بورد

تخصیص 20 میلیارد ریال اعتبار جهت تعویض 619 تیر فرسوده در شهرستان آق قلا

“امیر شیر توماج”از تخصیص 20 میلیارد ریال اعتبار جهت تعویض تیرهای فرسوده در شهرستان آق قلا خبر داد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان آق قلا،در نخستین ساعات وقت اداری صبح امروز شنبه شانزدهم آذر ماه٬”امیر شیر توماج”فرماندار،به صورت سرزده از مدیریت توزیع نیروی برق شهرستان آق قلا بازدید بعمل آورد٬ضمن دیدار با رئیس و کارکنان این دستگاه خدمات رسان،بر رعایت نظم و انضباط اداری،تکریم ارباب رجوع و وجدان کاری در حل مشکلات شهروندان تاکید کرد.

“امیر شیر توماج”در پایان این بازدید گفت:با پیگیری های انجام شده،20 میلیارد اعتبار از محل اعتبارات ملی برای این پروژه تخصیص داده شده است که 508 اصله تیر فشار متوسط و 111 تیر فشار ضعیف فرسوده در سطح شهرستان تعویض خواهد شد.

فرماندار شهرستان آق قلا افزود:16 میلیارد ریال اعتبار براساس تفاهم نامه منعقده شرکت توزیع نیروی برق با استانداری گلستان جهت جبران خسارات ناشی از سیل به تاسیسات برق مصوب گردیده است که بعد از انجام تشریفات قانونی مناقصه و تعیین پیمانکار،عملیات اجرایی آن آغاز خواهد شد.

تخصیص 20 میلیارد ریال اعتبار جهت تعویض 619 تیر فرسوده در شهرستان آق قلا

 

تخصیص 20 میلیارد ریال اعتبار جهت تعویض 619 تیر فرسوده در شهرستان آق قلا

 

تخصیص 20 میلیارد ریال اعتبار جهت تعویض 619 تیر فرسوده در شهرستان آق قلا

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.