تمامی مصوبات کارگروه بانوان و خانواده را پیگیری و اجرا می کنیم

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=324642کپی به کلیپ‌بورد

تمامی مصوبات کارگروه بانوان و خانواده را پیگیری و اجرا می کنیم

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان با بیان اینکه کارگروه بانوان و خانواده استان یکی از مهمترین جلسات استان گلستان است، گفت: تمامی مصوبات این کارگروه را با جدیت پیگیری کرده و اجرایی می کنیم.

“علی اصغر طهماسبی” در پنجمین جلسه کارگروه بانوان و خانواده استان در سال 95 که با حضور سرکار خانم دکتر فرهمندپور مشاور وزیر کشور در امور بانوان و خانواده برگزار شد، اظهار کرد: رحلت یار دیرین امام و رهبری، آیت الله هاشمی رفسنجانی را که به واقع یکی از ستون های نظام مجمهوری اسلامی بودند را خدمت آحاد مردم شریف استان گلستان تسلیت می گویم.

رئیس کارگروه بانوان و خانواده استان بیان کرد: ما همواره دغدغه ها، مشکلات و آسیب های حوزه زنان و خانواده را به دلیل اهمیت موضوع نه تنها در جلسات کارگروه که در سایر جلسات استان نیز بیان می کنیم.

طهماسبی ادامه داد: تمامی جلسات برای ما دارای اهمیت و خروجی مناسب است و اعتقاد داریم در جلساتی که در سطح عالی استان برگزار می شود باید خود مدیران رأساً در جلسه حضور داشته باشند.

وی تصریح کرد: مطالبه گری در حوزه بانوان در سطح استان وجود دارد و دبیرخانه کارگروه در این جلسات همواره دغدغه های حوزه زنان را مطرح کرده و ما هم در حد توانمان سعی کرده ایم از این دغدغه ها بکاهیم.

رئیس کارگروه بانوان و خانواده استان با اشاره به جانمایی پارک بانوان در گرگان گفت: پیدا کردن زمین مناسب جهت ارائه خدمات رفاهی به مردم در مرکز شهرها، همواره یکی از دغدغه های مسئولین سه استان شمالی کشور است و در همین ارتباط پس از مطالعات و بررسی ها شهرداری گرگان را موظف به ایجاد امکاناتی جهت رفاه حال بانوان و استفاده از محیطی تخصصی برای ورزش آنها نمودیم.

طهماسبی اضافه کرد: از دیگر مصوبات مهم کارگروه بانوان این بوده که کلیه دستگاههای دولتی که دارای امکانات رفاهی و ورزشی هستند را موظف نمودیم در ساعات اداری این امکانات را در اختیار بانوان و اهالی منطقه ای که مجموعه ورزشی آنها در آن واقع است قرار دهند.

وی خاطرنشان کرد: از میان تمامی مکان های پیشنهادی مکان فعلی پارک اختصاصی بانوان به دلیل اینکه هیچ اشرافیتی به آن وجود ندارد، مناسب ترین مکانی بود که برای اینکار در نظر گرفته شد، ضمن اینکه قطعاً کمبودهایی وجود دارد که منتظر گزارش دبیرخانه هستیم تا در جهت رفع آنها اقدام کنیم.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار در پایان بر استفاده از ظرفیت مشاورین در حوزه بانوان و خانواده تأکید کرد.

تمامی مصوبات کارگروه بانوان و خانواده را پیگیری و اجرا می کنیم

تمامی مصوبات کارگروه بانوان و خانواده را پیگیری و اجرا می کنیم

تمامی مصوبات کارگروه بانوان و خانواده را پیگیری و اجرا می کنیم

تمامی مصوبات کارگروه بانوان و خانواده را پیگیری و اجرا می کنیم

تمامی مصوبات کارگروه بانوان و خانواده را پیگیری و اجرا می کنیم

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.