توافق هسته ای را مدیون شهدا،استقامت مردم و خانواده های معظم شهدا میدانیم

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=259973کپی به کلیپ‌بورد

توافق هسته ای را مدیون شهدا،استقامت مردم و خانواده های معظم شهدا میدانیم

فرماندار کلاله در جلسه شورای اداری گفت : توافق هسته ای را مدیون شهدا،استقامت مردم و خانواده های معظم شهدا میدانیم و اگر هدایتها و حمایت های رهبری و تلاش های مجاهدانه تیم هسته ای و دولت نبود این موفقیت ها بدست نمی آمد.

برزگر در ادامه با تبریک عید سعید فطر بر اتحاد و همدلی و همراهی آحاد جامعه در تقویت وفاق ملی تاکید کرد و گفت : موضوع اعلام عید فطر باید مدیریت بهتری شود تا مبادا خدای ناکرده جلوه ای دیگر از آن ایجاد شود .

وی اعلام کرد : امسال با پیگیری های انجام گرفته ، تلاش نماینده محترم 27 روستای شهرستان گازرسانی می شود .

حجت الاسلام دیلمی رئیس تبلیغات اسلامی در سخنانی اظهار داشت : هرچه عزت و سربلندی داریم و اگر میبینیم امروز قدرتهای بزرگ می آیند و در پای میز مذاکره می نشینند هم حاصل خون شهیدان والامقامی است که جان خود را برای حفظ نظام اسلامی و غرب و سربلندی کشور تقدیم کرده اند .

آخوند صفری امام جمعه شهر فراغی گفت : رسیدگی به امور مردم و انجام نیاز و حوائج آنها نعمتی است که خداوند به ما داده است

وی گفت : هرکس عامل به خدمت صادقانه مردم باشد عزت دنیا و پاداش آخرت را خواهد داشت .

در ادامه جلسه دردی پور کارشناس نهضت سوادآموزی در گزارشی اعلام کرد : از 7233 اولیای دانش آموزان 4654 ولی دانش آموزان بی سواد هستند که باید برای آنان برنامه ریزی کرد .

دردی پور گفت : سال گذشته 480 تن دوره سوادآموزی، 104 تن دوره تحکیم و 243 تن دوره اشتغال را گذرانده اند که ادامه تحصیل برای آنان فراهم است .

فشایی رئیس اداره بهزیستی هم گفت : در شهرستان کلاله 3705 تن تحت پوشش خدماتی این نهاد هستند

وی افزود : 3148 تن معلول و 557 تن زن سرپرست خانوار ، بی سرپرست ،بدسرپرست و در معرض آسیب مورد حمایتهای این نهاد قرار گرفته اند .

فشایی اعلام کرد : 508 معلول و 557 زن سرپرست خانوار ، بدسرپرست و بی سرپرست از مستمری 53 تا 100 هزار تومانی به صورت ماهانه برخوردار هستند .

رئیس شورای اسلانی شهر کلاله نیز گفت : فاز دوم آسفالت معابر شهری کلاله با هزینه 700 میلیون تومان به زودی انجام خواهد شد .

در پایان این جلسه از زحمات تعدای از روسای اداراتی که به دیگر شهرستان های منتقل شدند تقدیر بعمل آمد

توافق هسته ای را مدیون شهدا،استقامت مردم و خانواده های معظم شهدا میدانیم

 

توافق هسته ای را مدیون شهدا،استقامت مردم و خانواده های معظم شهدا میدانیم

 

توافق هسته ای را مدیون شهدا،استقامت مردم و خانواده های معظم شهدا میدانیم

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.