تولید 971 تن گوشت مرغ علی رغم تعطیلی روز گذشته در گلستان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=470197کپی به کلیپ‌بورد

 مدیرکل دامپزشکی استان گلستان گفت: علی رغم تعطیلی روز جمعه 23 اردیبهشت 1401، از ذبح تعداد 559072 قطعه مرغ گوشتی ، در مجموع 971 تن گوشت مرغ از 14 کشتارگاه صنعتی طیور استان استحصال شد.

دکتر غلامرضا محرابی گفت: از این  مقدار حدود 600 تن گوشت مرغ گرم جهت عرضه به استان تهران ارسال شد .
وی افزود : تعداد 112 تن گوشت مرغ تازه به مراکز عرضه داخل استان و 107 تن نیز به سایر استان های کشور حمل شده است .
محرابی اذعان داشت : کلیه این محموله ها با گواهی حمل بهداشتی و تحت نظارت کارشناسان اداره کل دامپزشکی استان به مراکز عرضه و توزیع ارسال شد 
 مدیر کل دامپزشکی استان باتوجه به حجم بالای تولید گوشت مرغ دراستان گفت : خوشبختانه هیچ گونه کمبودی در توزیع گوشت مرغ در استان نداریم و با حفظ  روند تولید و توزیع در استان ، ارسال مرغ گرم به تهران و سایر استانها  با نظارت دقیق بهداشتی توسط  دامپزشکی ادامه خواهد داشت .

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.