نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

جذب سرمایه‌گذار مشکل اشتغال گلستان را حل می‌کند

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=288279کپی به کلیپ‌بورد

جذب سرمایه‌گذار مشکل اشتغال گلستان را حل می‌کند

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان گفت: بخش عمده ای از مشکل اشتغال در استان گلستان با جذب سرمایه گذار و گردشگر حل می‌شود.

“علی اصغر طهماسبی” در حاشیه بازدید از دبیرخانه ستاد اجرایی خدمات سفر استان گلستان اظهار داشت: خدمات‌رسانی به سفرهای مردمی هزینه‌های خاکستری دارد که دیده نمی‌شود.

وی افزود: فعالان ستاد اجرایی خدمات سفر در استان گلستان زحمات زیادی می‌کشند و همه تلاش دارند تا سفری خوب، آرام و ایمن را برای مردم استان و کشور ایجاد کنند.

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان تصریح کرد: وجود هرگونه نا امنی در استان خاطره‌ای تلخ و تصویری منفی و ناشایست برای مسافران به جا می‌گذارد.

طهماسبی گفت: باید در چارچوب کار خود آموزش، فرهنگسازی و تبلیغات را سرلوحه کار قرارداده و در کنار کارهای اجرایی، آموزش و تبلیغات را نیز در نظر بگیریم که در این بخش رسانه ملی نقشی اساسی دارد.

به گفته وی، باید تلاش کنیم در این ایام کم‌ترین تنش را داشته باشیم و با استفاده از ظرفیت‌ها آسیب‌شناسی کرده و مشکلات را رفع کنیم.

طهماسبی اظهار کرد: صنعت گردشگری برای ما اهمیت زیادی دارد و اگر تسهیلات برای مسافران و مردم استان گلستان فراهم شود به نفع استان بوده و مسافران با دیدن خدمات مناسب، هزینه خواهند کرد.

در این جلسه همچنین “ابراهیم کریمی” مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستس و گردشگری استان اظهار داشت: تا کنون 315 هزار و 366 نفر در استان گلستان اقامت کرده اند که این رقم در سال گذشته 304 هزار نفر بوده است.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار