استاندار گلستان خبر داد:

جذب سرمایه‌گذاری یک میلیارد دلاری چین در منطقه آزاد اینچه‌برون

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=629520کپی به کلیپ‌بورد
استاندار گلستان از مذاکره با سرمایه‌گذار چینی برای ایجاد زیرساخت‌های لجستیکی در منطقه آزاد اینچه‌برون با هدف توسعه صادرات و واردات کالا میان ایران، چین و قزاقستان خبر داد و بر استفاده حداکثری از این فرصت اقتصادی تأکید کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری گلستان، علی‌اصغر طهماسبی در نشست با هیئت سرمایه‌گذاری چینی با اشاره به چشم‌انداز توسعه همکاری‌های اقتصادی، اظهار داشت: برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته برای سرمایه‌گذاری چینی‌ها در استان گلستان با پایه اولیه یکصد میلیون دلار آغاز شده و پیش‌بینی می‌شود این رقم به یک میلیارد دلار افزایش یابد.

استاندار گلستان با بیان اینکه محور اصلی این سرمایه‌گذاری، حوزه لجستیک و حمل‌ونقل کانتینری در منطقه آزاد اینچه‌برون است، تصریح کرد: اولویت نخست این طرح، تسهیل فرآیند واردات و صادرات کالا بین ایران، چین و قزاقستان است تا طرفین بتوانند نیازهای اساسی یکدیگر را تأمین کنند.

طهماسبی ضمن تأکید بر اینکه تمامی فرصت‌های سرمایه‌گذاری استان به هیئت چینی ارائه شده است، افزود: مدیریت ارشد استان با جدیت به دنبال بهره‌برداری از این تفاهم‌نامه است تا تجار و بازرگانان گلستانی بتوانند در بازارهای چین و قزاقستان حضور فعال‌تری داشته باشند.

وی  خاطرنشان کرد: با تکمیل مطالعات فنی توسط تیم چینی، عملیات اجرایی در حوزه لجستیک، خرید ناوگان حمل‌ونقل کانتینری و ایجاد زیرساخت‌های لازم برای صادرات و واردات کالا به‌زودی پیگیری خواهد شد تا شاهد تحولی چشمگیر در اقتصاد استان باشیم.

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.