نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

جذب نزدیک به 7750 مشترک گاز در شش ماهه اول سال 99

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=498121کپی به کلیپ‌بورد

 سرپرست شرکت گاز استان گلستان از جذب 7 هزار و 750 مشترک گاز در استان تا پایان نیمه اول سال جاری خبر داد.

به گزارش روابط عمومی، علی طالبی درگفتگو با پایگاه اطلاع رسانی شرکت افزود: از این مقدار حدود 4285 مشترک شهری بوده و تعداد 3465 مشترک نیز روستایی بودند که جذب این شرکت شده اند که در این رابطه گرگان با بیش از 1905 مشترک و گنبد با  1213 مشترک بیشترین حجم مشترکین را جذب نمودند.
 وی تصریح کرد: درهمین راستا با همت و تلاش مجموعه کارکنان گاز گلستان  درمجموع تاکنون بالغ بر 594 هزار و 83 مشترک در سطح استان مصرف کنندگان گاز طبیعی می باشند که از این تعداد 364 هزار و 337 مورد شهری و 229 هزار و 746 مورد نیز روستایی می باشد.
 وی افزود: مرکز استان گلستان با جذب بیش از 160 هزار و 830 مشترک و گنبد با 106 هزار و 400 مشترک بالاترین تعداد جذب را به خود اختصاص دادند.
 سرپرست شرکت گاز استان گلستان افزود: مشترکین گرامی توجه داشته باشند یکی از موارد مهمی که همواره به آن تاکید می کنیم رعایت نکات ایمنی بوده که درهمین رابطه از همه مصرف کنندگان گاز طبیعی درخواست می شود تا موارد ایمنی را به طور کامل و دقیق رعایت کنند.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار