جریان گاز تمامی جایگاهای CNG استان وصل گردید

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=321848کپی به کلیپ‌بورد

 

 به گزارش روابط عمومی ،مدیرعامل شرکت گاز گلستان از وصل جریان گاز کلیه جایگاههای CNG استان خبر داد.

 

  مهندس صفر علی جمال لیوانی ضمن قدردانی از صبر وحوصله و همراهی مردم شریف افزود:با توجه به عادی شدن وضعیت فشارگاز، خوشبختانه گاز تمامی جایگاههای CNG وصل گردیده و صاحبان خودروهای گازسوز می توانند با مراجعه به جایگاههای مربوطه نسبت به سوختگیری خودروی خود اقدام نمایند.

  وی علت قطع گاز جایگاهها را پیشگیری از افت فشار و تامین گازبخش خانگی اعلام نمود و افزود:با توجه به برودت هوا و کاهش دما در سطح کشور و افزایش حجم مصرف گاز ، این شرکت به منظور پیشگیری از افت فشار و پایداری جریان گاز بخش خانگی ، مبادرت به قطع گاز جایگاههای CNG نموده است.

 مهندس صفرعلی جمال لیوانی تصریح کرد:اولويت اصلی مصرف گاز، بخش خانگي بوده و هدف ما تلاش برای تامين گاز پايدار اين بخش مي باشد، لذا با توجه به پیش بینی سازمان هواشناسی که از ابتدای دی ماه شرایط جوی را ناپایدار و کاهش شدید دما را بهمراه دارد در صورت افزایش مصرف چنانچه تامین گاز بخش خانگی با مشکلی مواجه شود این شرکت ناچاراً نسبت به قطع گاز واحد های صنعتی منجمله CNG ها اقدام خواهد نمود.

  مدیرعامل گازگلستان اذاعان داشت: یکی از مهمترین عواملی که می تواند این شرکت را در استمرار جریان گاز کمک شایانی نماید صرفه جویی حد اکثری مردم در مصرف گاز می باشد زیرا تنها با كاهش حداقل يك درجه دماي منزل حدود 6 درصد درمصرف گازصرفه جويي خواهد شد.

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.