جلوگیری از حفر یک حلقه چاه غیر مجاز تراکتوری در روستای یامپی آق قلا

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=342266کپی به کلیپ‌بورد

جلوگیری از حفر یک حلقه چاه غیر مجاز تراکتوری در روستای یامپی آق قلا

مدیر امور منابع آب گرگان و آق قلا گفت: با حضور به موقع کارشناسان طرح تعادل بخشی منابع آب گرگان و آق قلا از حفر و بهره برداری یک حلقه چاه غیر مجاز تراکتوری در روستای یامپی آق قلا جلوگیری به عمل آمد و به پارکینگ آب منطقه ای منتقل شد.
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای استان گلستان، مهندس محسن جدیدی اظهار کرد: در راستای اهداف طرح احیا و تعادل بخشی برخورد قانونی با حفر و بهره برداری چاههای غیر مجاز بر اساس ماده 45 قانون توزیع عادلانه آب از اولویت های اصلی این امور بوده و اکیپ های گشت و بازرسی این امور به صورت شبانه روزی آماده دریافت اخبار واطالاعات مربوط به حفر وبهره برداری چاه های غیر مجاز هستند.
گفتنی است از ابتدای سال 96 تاکنون دو دستگاه حفاری غیر مجاز تراکتوری شناسایی و جمع آوری گردیده است.

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.