نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

حضور جوانان در عرصه های مختلف جامعه ستودنی است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=262058کپی به کلیپ‌بورد

حضور جوانان در عرصه های مختلف جامعه ستودنی است

 اسرافیل وزیری در جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان گفت : امروز حضور جوانان در عرصه های مختلف جامعه ستودنی است و باید بیشتر توجه شود و برنامه ریزی گردد.

فرماندار مینودشت طرح های اوقات فراغت را کافی ندانست و افزود: ما در جامعه سرمایه های مهمی داریم که باید برای حال و آینده آنان کار شود که اگر ما کار نکنیم دیگران از آن طرف مرزها کار خواهند کرد و آنوقت است که دیر شده است.

وی موضوع جوانان را موضوعی دانست که اهمیت کار آنان از خانواده شروع می شود و سپس به جامعه و به جهان ختم می شود که می تواند در عرصه علمی و ورزشی با عث سربلندی یک ملت شوند.

اسرافیل وزیری در ادامه با توجه به دهه کرامت که با ولادت حضرت فاطمه معصومه (س) آغاز می شود بر حفظ شئونات اسلامی و توجه به قشر دختران را مورد تاکید قرار داد .

فرماندار مینودشت برگزاری مراسمات جشن و سرور ، تقدیر از نخبه گان علمی و ایجاد فضایی مناسب و در خور جوانان در این دهه را از مدیران مربوطه خواستار شد.

حضور جوانان در عرصه های مختلف جامعه ستودنی است

حضور جوانان در عرصه های مختلف جامعه ستودنی است

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار