نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

خدمت رسانی سریع و بهینه هدف اصلی ماست

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=256197کپی به کلیپ‌بورد

خدمت رسانی سریع و بهینه هدف اصلی ماست

جلسه شورای ترافیک استان به ریاست معاون عمرانی استاندار و باحضور پلیس ، دفتر فنی استانداری، مشاور طرح جامع ترافیک شهرگرگان و دیگر اعضا در محل سالن جلسات معاونت عمرانی استانداری برگزار شد.

رضا مروتی گفت: خدمت رسانی سریع و بهینه هدف اصلی ماست و با همکاری دستگاهها در پروژه های مختلف، همه دنبال ارائه خدمات بهتر و شایسته تر به مردم عزیز استان هستیم.

معاون عمرانی استاندار گفت: دستگاههای مجری بالاخص شهرداریها موظف به اجرای دقیق مصوبات می باشند و طبق برنامه ریزیهای صورت پذیرفته از سوی دبیرخانه شورای ترافیک استان، هماهنگی های لازم جهت سهولت در روند اجرای مصوبات و پروژه ها در دستور کار پیگیری قرار دارد.

وی همچنین افزود: ارتقاء ایمنی تردد ، بهبود تاخیر در زمان سفر، روانسازی ترافیک در معابر جزو اولویتها و سیاستهای ترافیکی استان است.

مروتی با تاکید بر پرهیز از اجرای کارهای پراکنده و نیمه کاره و مخالفت با اجرای ناقص برخی طرحها گفت: کارها را به گونه ای انجام ندهیم که درآینده دیگران به دردسر بیافتند و آثار و تبعات حاصله را کسی نتواند رقع و حل کند.

گفتنی است در این جلسه دو طرح تقاطع غیرهمسطح در گرگان واقع در جامی – بهارستان و نیز دخانیات – بلوار ناهارخوران مورد بحث و بررسی توسط اعضا قرار گرفت.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار