دانشگاه جامع علمی-کاربردی گلستان میزبان نشست هم اندیشی اساتید کارآفرینی استان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=302205کپی به کلیپ‌بورد

 روز یکشنبه مورخ 27 تیرماه 95 دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان گلستان میزبان نشست هم اندیشی اساتید کارآفرینی استان گلستان بود.

در این نشست که با همت معاونت پژوهش دانشگاه جامع علمی-کاربردی با هدف نگارش کتاب جامع کارآفرینی با محوریت اقتصاد مقاومتی برگزار گردید، دکتر برزعلی، ریاست دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان گلستان در تبیین نگارش این کتاب گفت؛ یکی از رویکردهای اصلی نظام آموزش مهارتی حرکت به سمت کارآفرینی است و دانشگاه جامع علمی-کاربردی به عنوان دانشگاه نسل سومی فعالیت های کارآفرینی خود را در راستای اقتصاد مقاومتی و اقتصاد دانش بنیان قرار داده است.

دکتر برزعلی با بیان اینکه برای گام نهادن هرچه سریعتر و بلندتر به سمت ارتقاء فرهنگ کارآفرینی نیاز به آگاه سازی، گفتمان سازی و جریان سازی فکری و عملی هرچه بیشتر در این حوزه است، اضافه نمود که تحقیق و توسعه فناورانه در خلق آثار ماندگار در حوزه کارآفرینی می تواند خدمت ارزشمندی به جامع علمی کشور باشد.

در ادامه جلسه اساتید در خصوص ابعاد مختلف نگارش این کتاب جامع کشور به بحث و تبادل نظر پرداختند.

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.