نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

دانشگاهها باید نیازهای پژوهشی جامعه را تأمین کنند

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=305477کپی به کلیپ‌بورد

دانشگاهها باید نیازهای پژوهشی جامعه را تأمین کنند

 استاندار گلستان با اشاره به مدیریت نسل سوم در دانشگاهها اظهار کرد: دانشگاهها باید نیازهای پژوهشی جامعه را تأمین کنند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری گلستان، دکتر حسن صادقلو در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان افزود: دانشگاه ها باید با شناسایی مشکلات اجتماعی، راهکارها و طرح های پژوهشی خود را در راستای رفع مشکلات و الگوسازی اجتماعی ارائه دهند.

وی خاطرنشان کرد: واگذار کردن همه کارها به حاکمیت یک اشتباه محاسباتی است درحالیکه حل بسیاری از مسایل اجتماعی باید به مردم سپرده شود و دانشگاه نسل سومی به عنوان یک نهاد مدنی و غیرحاکمیتی بهترین مرجع برای این کار است.

وی از دانشگاهها خواست تا در راستای 10 اولویت مشخص شده برای شورای فرهنگ عمومی استان، کلیه مقاله های علمی و پژوهشی، طرح های تحقیقاتی و پایان نامه های مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری که در محدوده 10 سال گذشته و با محوریت استان گلستان موجود است را جمع آوری نمایند تا در این جلسات مورد بررسی قرار گرفته و در صورت امکان عملیاتی شوند.

استاندار گلستان تأکید کرد: شورای فرهنگ عمومی می بایست بایدها و نبایدها را برای استان تعریف و بر حسن اجرای آنها نظارت کند و بر همین اساس جلسات این شورا تخصصی تر و همراه با نظرات کارشناسی نخبگان باجدیت پیگیری می شود.

جلسه شورای فرهنگ عمومی استان با دستور «بررسی و هم اندیشی پیرامون الگوی تفریح سالم» و «تدوین برنامه راهبردی پایدار سازی مدیریت خانواده» برگزار شد و هریک از اعضاء نظرات خود را پیرامون دستورات جلسه ارائه دادند.

 

دانشگاهها باید نیازهای پژوهشی جامعه را تأمین کنند

 

دانشگاهها باید نیازهای پژوهشی جامعه را تأمین کنند

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار